Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2022. augusztus 12.

Kalandozások a háztetőn – nem csak felületesen!

A BMI Bramac felületkezeléseinek nyomában

Viharállóság, vízzáróság, fagyállóság, színtartóság…csak néhány tényezőt emeltünk ki, amik mind fontosak számunkra háztetőnk esetében. De azon túl, hogy elvárjuk, hogy egy nagyobb szél ne fújja el fejünk fölül a tetőt, azt is joggal szeretnénk, hogy otthonunk ne legyen kitéve a hőveszteségnek, illetve sem hőkabinban, sem hűtőkamrában nem kívánjuk eltölteni napjainkat.

A megfelelő tetőkialakítás több szempont mentén alakítható ki, azonban mi most a figyelmet a tetőcserepek három nagy kategóriája felé irányítanánk: az alábbiakban bemutatjuk a sztárcserepeket magába foglaló Star kategóriát, majd a széles Prémium kategóriát, amelyben egyaránt meglelhető a Protector, Antik, Adria, Thermo Protector felülettel kezelt termékek és az innovatív 7°-os tetőcserepek is, végül, de semmiképp sem utolsó sorban, a Standard, azon belül is a Novo felületkezeléssel ellátott tetőcserepeket vesszük górcső alá.

A cikk végén pedig képes összefoglalónkban megtekintheted valamennyi bemutatott modellt!

joteto_blog_borito.jpg

 

joteto_blog_tetocserepek.jpg

Star – ragyogj ki a tömegből

Szép és tartós – kell ennél több? A legmagasabb minőséget képviselő Star termékeink a megbízhatóság, ellenállóság és hosszan tartó ragyogás tulajdonságokat egyesítik magukban. Ezzel a technológiával készítette el a BMI Bramac az igazi sztártetőcserepeket: a télen fagynak, nyáron hőnek ellenálló Star tetőcserepek esetén sem kell aggódni a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedésétől.

A BMI Bramac Star innovatív technológiája egyesíti magában a betoncserép kedvező tulajdonságait és a kerámiára jellemző fényes, sima felületet, megalkotva ezzel egy igazán karakteres profilt.

Tudtad? A Star csúcskategória hátterében az egyedi, háromrétegű szendvicstechnológia áll. Emellett a Star felületkezelés nem csak esztétikai funkciót lát el, hanem gondoskodik a tetőcserepek tartósságáról is, amelyek így ellenállnak a szennyeződéseknek és a szélsőséges időjárási körülményeknek is.

  • A Római Star tetőcserép kolostortetőket idéző lágy vonalaival és eleganciájával tartós csillogás és ellenállóság is párosul; míg csillogását a felületkezelésnek, addig ellenállóságát az egyedülálló szendvicstechnológiának köszönheti.
  • A Tegalit Star tetőcserép modern, letisztult formájával és sima felületével a legmagasabb igényeket is kielégítik.
  • A Platinum Star tetőcserép sima, fémes hatású felülettel bír, és a kialakítás mögött álló fejlett gyártási technológiának köszönhetően kiváló, szilárd fedőanyag.

Mi is az a sokat emlegetett szendvicstechnológia?

A szendvicstechnológia három rétegből áll. Az erős beton cseréptestre finom szemcseszerkezetű cementpép kerül, amit speciális bevonat fed. A durva- és finomszerkezetű réteg adja a tartósságát, a különleges Star-felület a simaságát és fényességét.

Az időtlen kényelem: Prémium kategória

A prémium kategóriát azok számára ajánljuk, akik számára kiemelt prioritású, hogy háztetőjük ellenálljon a szélsőséges időjárási körülményeknek. A Prémium tetőcserepek széles szín és formavilággal, ellenálló felületükkel tartós megoldást nyújtanak

Protector

A Protector technológia a szennyeződésekkel szembeni ellenálláson túl kifejezetten a környezeti hatások elleni védelemre lett kifejlesztve, így tetőnk dísze hosszú időn át megőrizheti eredeti állapotát. A magasabb fényű, némileg csillogó felületkezeléssel ellátott tetőcserepeink elérhetőek hullámos profilú Római, és sík felületű Reviva valamint Tectura változatban is.

  • A Római Protector tetőcserép felelős a délvidéki hangulatért a portfólióban, kifejezetten az egyedi építészeti formák szerelmeseinek ajánljuk.
  • A Reviva Protector tetőcserepekkel nem titkolt missziónk, hogy a tradíciókat a korszerű technológiákkal megsegítve ápoljuk. A hagyományos formák kedvelőinek különösen kedves!
  • A modern és időtálló Tectura Protector univerzális tetőcserép, hiszen bármelyik modern épületen elegáns és harmonikus fedésképet eredményez.

Antik

A BMI Bramac PRÉMIUM kategóriájában a Római, Reviva és Tectura modellek Antik színben is kaphatóak. Az antik színű tetőcserepek teljes testét különböző színű betonból keverik, így biztosítva a hosszantartó antik hatást.

Adria

Az Adria tetőcserepek annyira egyediek, hogy össze nem téveszthetőek más tetőcserepekkel. Többrétegű, háromszínű rusztikus felület és lágy hullámok egyensúlya, szinte az ujjbegyünkön érezzük.

 

De mi is a különlegessége? Hadd mutassuk be a Slurry technológiát!

A gyártás során színezett cementpépet használnak, amely eggyé válik az alaptesttel, nem kopik le, így a déli életérzés évtizedekig megmarad.

7° Protector – az innovatív csúcsmegoldás kora

A 15°-nál alacsonyabb hajlásszögű tetőknél különleges megoldásokra van szükség, hogy a tetőcserepek tökéletesen illeszkedjenek és ezen kívül biztosítsák a vízzáróságot. Az egyedülálló BMI Bramac 7° Protector tetőcserepek a kiegészítő rendszerelemekkel minőségi csomagajánlatot jelentenek mindazok számára, akik alacsony hajlásszögű kialakítást kedvelik és közel lapostetős megjelenésű otthonra vágynak.

A különleges hajlásszöghöz különleges rendszerajánlat dukál! Ismerd meg most!

Thermo Protector a tetőtér védelmében!

A hőség és az erős napsugarak nemcsak a mi szervezetünket terhelik meg, hanem bizony a hűvös menedéket nyújtó otthonunkat is, pontosabban szólva: a tetőfedést is érinti. A jelenkor divatja szerint a sötétebb színű fedés vált gyakorivá, de megfelelő felületkezelés hiányában ezek a tetőcserepek rendkívül felmelegednek.

Azonban a különleges Thermo Protector felülettel ellátott tetőcserepek különleges, infravörös sugárzást reflektáló felülete visszaveri a Nap sugarainak nagy részét.

Mit is jelent ez? A fedőanyag hátoldala akár 20 °C-kal kevésbé melegszik fel, a tetőtér hőszigetelésének pedig jelentősen kisebb hőteherrel kell megbirkóznia így csökkenthető a tetőtér nyári hűtési költsége és növelhető a komfortérzetünk is!

  • A lágy folyóként hullámzó Duna Thermo Protector tetőcserép egyedi formavilága megteremti a harmonikus aszimmetriát, amelyre csak a BMI Bramacnál van példa: tiszta vonalai egyaránt jól mutatnak modern és hagyományos épületeken.
  • A Tectura Thermo Protector tetőcserepek azok számára nyújt kiváló megoldást, akik amellett, hogy biztosra akarnak menni, fontos számukra a kifinomultság és a letisztultság is.

A minden épületen gyönyörű fedésképet adó, különleges, infravörös sugárzást reflektáló tetőcserepekkel, BramacTherm hőszigeteléssel és jól kialakított átszellőzéssel a kánikulában is élhető maradhat otthonunk!

Biztos alapok: Standard kategória

A tetőcserepek ezen csoportjában minden elvárásunknak megfelelő, klasszikus és gazdaságos megoldásokkal találkozhatunk!

A Novo technológia a hagyományos felületkezelésnél jelentős színvédelmet és UV védelmet nyújt, emellett a szennyeződéseknek is nagyobb mértékben ellenáll. A BMI Bramac selyemfényű Novo tetőcserepek Római, Reviva és Tectura formákban érhetőek el. 

  • A Római kialakítású Novo tetőcserép az egyik legnépszerűbb modell szabályos és klasszikus vonalaival, 4 elérhető színben!
  • A Reviva formájú Novo tetőcserép természetes és modern az építkezők és felújítók nagy kedvence.
  • A letisztult Tectura Novo tetőcserepek a kortárs formatervezés elegáns és modern példája.

Tetőnk megtervezésének folyamatát nem szabad félvállról vennünk, hiszen hosszú távon szeretnénk egy biztonságos, stabil és esztétikus fedést a házunkra, amely megvéd minket az időjárási viszontagságoktól – legyen szó fagyról vagy kánikuláról – és a kártevőktől.

Válasszunk inden esetben a tetőnk adottságainak megfelelő, minőségi fedőanyagokat, például gondoljuk végig, van -e esetünkben funkciója a tetőtérnek, de tartsuk észben, hogy az egyes tetőcserepek mellé tetőtartozékokról is gondoskodnunk kell.

Válaszd Star csomagunkat az időtlen csillogásért, biztonságért és tartósságért, Prémium kategóriánkat a különleges ellenállóságért vagy épp Standard ajánlatunkat a klasszikus és gazdaságos megoldásokért!

A tetőcserepeken túl szükséged lesz kiegészítő rendszerelemekre és egyéb fedőanyagokra: válassz felszereltségükben különböző, minőségi rendszercsomagjaink közül!

 Tekintsd meg galériánkat:

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása