Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2023. február 17.

Vadiúj videók a BMI Akadémián!

A nagy sikerre való tekintettel idén is elindult a BMI Magyarország online szakmai képzése!

A tetőfedő szakembereknek szóló ingyenes oktatóvideók vadiúj témákkal már elérhetőek a BMI Akadémia honlapján. Idén a képzés fókuszában a Bramac Therm hőszigetelés, valamint a lég- és párazárás áll. Az új videók mellett visszanézhetők a korábbi évadok anyagai is.

1200x628_rajztabla-2_rajztabla_1_masolat_2_1.jpg

Már harmadik alkalommal csatlakozhatnak be akár otthonról is az érdeklődők a BMI Bramac tetőfedéssel kapcsolatos témákat bemutató online képzésébe.

2021-ben a járvány okozta változásokra reagálva helyezte át tetőfedő képzését online színtérre a BMI Magyarország, amelyen azóta már több száz érdeklődő szakember vett részt és gazdagodott értékes tudással, valamint nyereményekkel egyaránt.

A BMI Magyarország nemcsak a Bramac tetőrendszerek és a Villas vízszigetelési megoldások gyártójaként kínál kiváló termékeket végfelhasználói számára, de kiemelt figyelmet fordít a szakemberek támogatására is.

Az Akadémián a szakmai tudás elmélyítéséhez tökéletesen alkalmas, folyamatosan frissülő, trendeknek és aktuális portfoliónak megfelelő tréningvideók széles kínálatával segíti nem csak a tetőfedőket, de a felújítást, építkezést tervező tulajdonosokat is!

2023-ban három blokkban, összesen 15 új videó várja a regisztrált nézőket olyan témákkal, mint a belső oldali párazárás, süllyesztett vápa kialakítása vagy épp hőszigetelés Bramac Therm Kompakt táblákkal. Emellett megtekinthetőek a korábbi évadok slágervideói, elsősorban a Wakaflex kémény-és falszegély, valamint a fém ereszcsatorna rendszer praktikáit bemutató anyagok.

Háztulajdonosként is érdemes elmélyülni az egyes témákban, hiszen felkészültebben könnyebben megértik a kivitelező szakembereket, vagy éppen gyorsabban tudnak reagálni, ha esetleg felmerül a három leggyakoribb tetőprobléma egyike.

Az Akadémián való részvétel menete az előző évekhez hasonlóan zajlik:

  • regisztráció a bmiakademia.hu oldalon
  • a kapott jelszóval nézhető meg az ingyenesen elérhető online tudásanyag
  • kitölthetők az egyes videóblokkokhoz tartozó tesztek, a helyes válaszokért a 3000 forint értékű Toolbook utalványt vagy akár a fődíjak egyikét is meg lehet nyerni!

A nyereményjáték részletei a bmiakademia/bramac oldalon!

nyeremenyjatek_krea_fin.jpg

Milyen témákkal jelentkezik a 2023-as évad?

Lég- és párazárás

Az első blokkban a szakértő kivitelezők mutatják be az ereszcsatlakozást, valamint az oromfalhoz történő lezárást. Modelleznek egy kívülről történő energetikai korszerűsítést, megmaradó belső burkolat esetén. Emellett végigvezetik a nézőt az új építés esetén az elkészült hőszigetelés belső oldalán készülő lég- és párazárás folyamatán is.

Hőszigetelés Bramac Therm táblákkal

A második blokkban többek között BramacTherm BASIC ALU táblákkal, reflektív képességű Bramac Clima Plus 2S páraáteresztő tetőfóliával, PIR szigeteléssel és Wakaflex-szel történő munkafolyamatokat magyaráznak el.

Kombinált hőszigetelés

A harmadik blokkban a kombinált hőszigetelésről lehet tanulni szálas ásványgyapottal és BramacTherm Kompakt hőszigetelő táblával, de többet meg lehet tudni az élképzésről, kémény átvezetésről és tűzfal csatlakozásról, hogy csak néhány témát említsünk.

Kik vannak segítségünkre?

Idén az oktatóvideókban Viniczai Róbert, a BMI Bramac termékmenedzsere mellett Becséri János ácsmester és tetőfedő, Kotrics Gábor ácsmester és tetőfedő, illetve Kövecses Tamás ács, tetőfedő és bádogos Rendszermesterek működnek közre az egyes munkafolyamatok bemutatásában.

Érdemes csatlakozni az Akadémia online bejelentkezéseihez, ahol a BMI elismert szakemberei olyan szakmai vendégekkel beszélgetnek, mint a Youtuber JakubÁCS Dani, vagy épp a SzakiEllenőr, Rezsnyák Péter. A korábbi élő bejelentkezések megtekinthetőek a bmiakademia.hu/bramac oldalon!

Minden érdeklődőt várnak az utolsó élő konzultáción, ahol a tesztek kitöltői között gazdára találnak a fődíjak is!

Az élő bejelentkezés időpontja: 2023. február 22. 18:00 óra

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása