Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2018. augusztus 10.

A nyári kánikulában könnyebb cseréppel könnyebb

Általános tévhit a betoncserép fedésekkel kapcsolatban, hogy nehezek, így más cserépfedésekhez képest jóval nagyobb teherként hatnak a tetőszerkezetre és az épület egészére. A beton szó hallatán mindenki nehéz anyagra asszociál, pedig a legtöbb esetben ez egyszerűen nem igaz.

tetofedo_kep.jpg

Azoknak, akik a „legkönnyebb” megoldást keresik a hazai tetőfedőanyag piacon, a Bramac Aerlox Classic a legjobb választás. Hihetetlennek tűnhet, de ennek a betoncserépnek darabja 3 kg alatt marad, mely 30 kg/m2 alatti terhelést garantál (25° tetőhajlásszögtől), ez az adat pedig még a legkönnyebb kerámiacserépnél is kisebb egy négyzetmérerre jutó súlyt jelent. Az alacsonyabb súly lehetővé teszi, hogy a kisebb teherbírású, vagy a speciális kialakítású szerkezetek esetében is használhassuk ezt a számos előnyös tulajdonsággal bíró betoncserepet. Ebben a nyári kánikulában pedig a mesterember is hálás lesz, ha Bramac Aerlox Classic-kal dolgozhat, hiszen könnyebb termékkel még a munkavégzés is könnyebbé válik.

aerlox_referenciahaz_kopie.jpg

Kapcsolódó cikk:

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása