Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2022. november 11.

Tetőfedés: jókedvvel és büszkén

Rendszermester rovatunk folytatásában ezúttal például megtudhatjuk, milyen szembeszökő hibákat követnek el a tetőfedők.

Kik a Rendszermesterek?

A Rendszermesterek olyan saját vállalkozással rendelkező tetőfedő és kivitelező szakemberek, akik a BMI Bramac rendszerelemeinek ismeretéből elméleti és gyakorlati vizsgát tettek, kiválóan ismerik a BMI Bramac Tervezési- és alkalmazástechnikai útmutatóját, a referenciáik pedig magas minőséget képviselnek. Szakmai tudásukat és termékismeretüket a BMI Group know-how-ján alapuló, nemzetközi hátterű képzéseinken folyamatosan fejlesztik, így biztos lehetsz abban, hogy tetőfedéssel kapcsolatos terveid megvalósítása szakértő kezekben van.

Országos lefedettségű Rendszermester hálózatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelő tetőfedő szakembert. A BMI Bramac kapcsolat oldalán, a térképes kereső segítségével megkeresheted a lakhelyedhez legközelebb tevékenykedő Rendszermestert, a rendelkezésre álló elérhetőségei segítségével pedig könnyedén kapcsolatba léphetsz vele.

 Két és fél évtizede a pályán

14_bmi_blog_kreativok_01.png

Vida Krisztián Rendszermesterrel is beszélgettünk. Idestova már 25 éve foglalkozik tetőfedéssel, amelyet állítása szerint „azóta is jókedvvel és büszkén csinál”. Pályafutása elején szakmunkás tetőfedő vizsgát tett.

A legújabb termékekről, technológiákról a közösségi médián keresztül értesül, illetve a gyártói képzéseken, bemutatókon látja az új irányvonalakat. Ezekre a képzésekre örömmel és jó szívvel gondol vissza.

12_bmi_blog_kreativok_01.png

A Rendszermesterré válása annak köszönhető, hogy a sok év alatt beleláthatott a minőségi termékek világába, amelyek nagyon lenyűgözték, így ennek eredménye, hogy már hozzávetőlegesen egy évtizede tette le a Rendszermester vizsgát. Többször bizonyítottnak látta, hogy a BMI Bramac termékek nagyon jó minőségűek és hatékonyan lehet velük dolgozni.

Kedvenc alapcserepe a korábbi Bramac Montero tetőcserepünk, amely korábbi interjúpartnerünk, Hersics Balázs Rendszermester szívének is igen kedves, és amely formájában megegyezik a Platinum Star termékünkkel! A hullámos tetőcserepek termékköre különösen vonzza: „ez a típus számomra a legjobban bevált és legtartósabb”.

Krisztián azt tapasztalta, hogy sok tetőfedő a munka felgyorsításának érdekében elhanyagolja a részletek kidolgozását, amelyek elengedhetetlenek a teljes, minőségi fedés kivitelezéséhez. Ő maga mindig hosszútávú és tartós megoldást igyekszik kínálni ügyfeleinek, emellett azt javasolja, hogy a megfelelő szakember megtalálására szánjuk rá az időt és álljunk kritikusan a megbízandó tetőfedőhöz, hiszen egy képzett szakember nagy valószínűséggel hosszú időre előre be van táblázva és egy egyből igent mondó ácsmester gyanakvásra adhat okot. Emellett a növekvő keresletet nehéz kielégíteni, így kevés tapasztalattal rendelkező vállalkozókba is belefuthat a felújítani, építkezni vágyó.

Gyakori vendégszerző a szaklapok tematikus rovataiban is, ahol többször is arra hívja fel a figyelmet, hogy a tető kiválasztásakor bizony figyelembe kell venni, mik az adott országban a klimatikus viszonyok; hazánkban a magastetők előnyös megoldást jelenthetnek, hiszen tartósak és ár-érték arányban is megtérülnek.

03_vida_bmi_blog_kreativok_03_1_1.png

Korábbi cikkünkben mi is foglalkoztunk az elkövetkező évtizedekben várható hosszú, forró és száraz nyarak életterünkre gyakorolt hatásaival – főként, ha a tetőteret is lakjuk.

Krisztián szerint a hőmérsékleti változásokat, amelyekre a jövőben számítanunk kell, komolyan kell vennünk tetőcserepünk kiválasztásakor; a manapság divatos antracitszínű tetőcserepeket speciális védőréteggel ellátva is megvehetjük. A Bramac Tectura Thermo Protector infravörös sugárzást reflektáló felületképzése például olyan pigmentanyagot tartalmaz, amely növeli a felület reflexiós képességét, így kevésbé nyeli el a Napból érkező káros sugarakat.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása