Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2021. augusztus 06.

Így vált valóra egy gyerekkori álom új tetővel

Ha valakiről elmondható, hogy szerencsés csillag alatt született, akkor az a „Nyerj 1 milliót a Starokkal” játékunk fődíjának nyertese, hiszen nem ez volt az évben az első alkalom, hogy az ő neve került a győztes helyre. Ismerd meg Szarvas Gergely, a felújított ház tulajdonosának történetét a játékba való jelentkezés körülményeiről, a felújítási munkálatok nosztalgikus apropójáról és arról, miért esett a választásuk a Star tetőcserepekre.

 bmi_bramac_nyeremeny_atadas_01.JPG

A BMI Bramac idén tavasszal hirdette meg a „Nyerj 1 milliót a Starokkal” elnevezésű, két hónapig tartó nyereményjátékát, amelyben a regisztrált Star kategóriájú tetőcserepet és tetőfóliát vásárlók között egymillió forint került kisorsolásra. A győztes Szarvas Gergely lett, aki, mint kiderült, igazi nyertes típus: a játék utolsó napjának utolsó órájában regisztrált, mégis rámosolygott a szerencse. Gergely elárulta, mostanában nyertes szériának örvend, hiszen a közelmúltban már több alkalommal is ő került a győztes helyre, de ez a játék állt a szívéhez legközelebb, ugyanis a felújításhoz nosztalgikus érzések is párosultak.

kep22.jpg

Megvalósult álom új tetővel

Sok minden befolyásolhatja, hogy hogyan választjuk meg otthonunk helyét: vannak, akik nem szeretnének elszakadni a nagyváros közelségétől, míg mások a kisvárosok, falvak csendes utcáit részesítik előnyben. Az sem ritka, hogy saját gyerekkorunknak is meghatározó szerepe van ebben, hiszen erre visszagondolva máris tudjuk, hogy gyermekeinknek is szeretnénk-e olyan környezetet, melyben mi nőttünk fel. Történetünk főszereplőjének választását többek között ez a tényező is befolyásolta, hiszen már gyerekként tudta, ő is vásárol az ismert környéken egy ingatlant. Így, a sok szép emlékből merítve, a családjával közösen valósították meg ezt az álmot. A választott ház, mely a szívükhöz nőtt, nagyszülei nyaralójának tőszomszédságában áll – s az új otthont új tetővel koronázták meg.


Közös döntéssel a ragyogó tetőcserépig

A tetőn korábban is cserépfedés volt, azonban a több évtizedes épület megérett a felújításra, és látványban is szerettek volna nagyot változtatni. A végleges döntés nem egyedül, és nem egyik napról a másikra született meg: Gergely a feleségével közösen majdnem egy éven át kereste a legmegfelelőbb és legszebb tető hozzávalóit.

A széles kínálatból végül fokozatosan sikerült szűkíteni a listát, amiről a mediterrán hangulatot idéző, hullámos BMI Bramac Római Star tetőcserép került ki győztesen: az új Star technológia és a sima felületű tetőcserép nagyon meggyőzőnek bizonyult. Így, a korábban a házon található cserepeket a modern hatású, fényes felületű, antracit színű Star tetőcserepekre cserélték, melyeknek köszönhetően házukat hosszú évek elteltével is éppolyan szépnek láthatják majd, mint a beköltözés napján.

bmi_bramac_nyeremeny_atadas_02.JPG


Szarvas Gergelynek és családjának sok sikert kívánunk a további munkálatokhoz, és ezúton is gratulálunk a nyereményéhez!

Ha te is szívesen megtudnál többet a Star technológiáról és a választékról, akkor látogass el a tobbmintcserep.hu oldalra.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása