Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2021. február 08.

Így hozd ki a legtöbbet otthonodból

Most kedvezménnyel vághatsz bele a felújításba

Egy ideje már gondolkozol lakásod felújításán, de nem tudod, hogyan vágj bele? Legújabb blogbejegyzésünkben segítünk eligazodni, hogyan hozd ki a legtöbbet otthonodbólOlyan ötleteket adunk, amelyek elsőre talán eszedbe se jutnának, legyen szó kisebb átalakításokról, megtérülő befektetésekről vagy arról, hogyan tudod tetőtől talpig újjá varázsolni házadat – szó szerint. A HOMEINFO Kedvezmény Hetek keretén belül most mindezt kihagyhatatlan kedvezményekkel teheted meg.

bmi_bramac_homeinfo_kedvezmeny_hetek_felujitas_kedvezmenyekkel.jpg

A belső felújítás  kis lépésekkel nagy változás 

Bármennyire is szeretjük otthonunkat, olykor nem árt egy kis újdonságot csempészni a már megszokott környezetünkbe. Ilyenkor általában beszerzünk egy-egy díszpárnát, vagy lecseréljük a falon a családi képeket, pedig egy régi bútordarab felújítása sem igényel sokkal több időt, és egészen átalakíthatja egy szoba stílusát. Egy kissé kopott asztalon például sokat segíthet egy festés, amivel – a megfelelő alapanyagok beszerzését követően – akár két nap alatt is végezhetünk. Szintén kisebb anyagi- és munkaerőforrást igénylő, de annál nagyobb változást jelentő lépés lehet a szekrények fogantyúinak lecserélése, vagy akár egy új szőnyeg, esetleg egy lámpa beszerzése. A lényeg, hogy a végeredmény tükrözze a saját ízlésünket, személyiségünket, emellett pedig harmonikus és praktikus is legyen.

A HOMEINFO Kedvezmény Hetek kihagyhatatlan ajánlatokat kínál építkezéshez, felújításhoz vagy lakberendezéshez. Egy helyen több száz lakberendezési termék és építőanyag-márka, köztük a BMI Bramac kedvezményeiből is válogathatsz, így lehetőséged van akár otthonod teljes körű felújítására. Szerezd meg a kuponokat még ma, és váltsd be őket 2021. március 1-15. között országszerte az akcióban résztvevő üzletekben és webáruházakban. 

Ha az áron akarsz spórolni, nem a minőségen, vásárolj most BMI Bramac fém ereszcsatorna-rendszert 25% kedvezménnyel, válassz a BMI Bramac Római STAR tetőcserepek négy árnyalatából +5% kedvezménnyel az akciós áron felül, vagy menj biztosra BMI Bramac STAR rendszercsomagok komplett tetőre vonatkozó 2% kedvezményével. 

Keresd a részleteket https://www.homeinfo.hu/homeinfo-hetek/kuponok/bramac/ oldalon.

A külső felújítás – tetőtől talpig 

Közeledik a tavasz, márpedig házunk külső átalakítához rendszerint a tavasztól késő őszig terjedő időszak bizonyul ideálisnak. Amikor otthonunk arculatát terveznénk vagy újítanánk meg, általában az jut eszünkbe, hogy milyen színűre fessük a falakat, vagy milyen anyagból készüljön a burkolat, pedig egy megfelelően kiválasztott és kivitelezett tető legalább annyira meghatározza egy ház stílusát. Egy energiahatékony, stabil és időtálló tető pedig természetesen nemcsak esztétikai elemként szolgál, hanem hosszú évtizedekig véd minket és minden értékünket az esőtől, hótól, fagytól, nyári kánikulától és beázástól is. 

tető tipp: Új tetőrendszerre van szükséged, vagy esedékes egy felújítás, de nem tudod, milyet válassz? Próbáld ki a BMI Bramac applikációját, és a teljesen az igényeidre szabott tető megtervezéséhez most személyre szabott, szakértő segítséget kaphatsz. 

Ha szeretnéd, hogy otthonodat beragyogják a minőségi és évtizedekig tartó rendszerelemekszerezd be most az akciós áron felül extra kedvezménnyel csúcsminőségű Star tetőcserepeinket vagy válaszd ki a neked tetsző terméket a BMI Bramac széles kínálatából! 

Még mindig a csupasz beton a teraszod, pincéd burkolata, esetleg felfagyott, megkopott, elhasználódott a járófelület, vagy egyszerűen csak nem tetszik már? Vágj bele a burkolat felújításába! A lehetőségek tárháza szinte végtelen, biztosan találsz otthonod homlokzatához, tetőjéhez, színeihez, stílusához illő padlóburkoló lapot, a tér megújulása pedig garantált. Az aktuális trendeken túl egyéb, fontos szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ilyenek a kopásállóság, az anyag összetétele, a felület kialakítása, valamint a rögzítés mikéntje.  

tető tipp: Válassz a BMI Bramac fagy-és kopásálló, csúszásmentes, anyagukban színezettnagy szilárdságú beton padlóburkolólapok közül, amely használatával szép és tartós felület alakítható ki. 

Egy nagyobb volumenű ház- vagy tetőfelújítás nem kevés előkészületet és anyagi ráfordítást igényelhet, de hosszabb távon a gondos tervezés egy időtálló otthon formájában térülhet meg. Idén ezeket a terveket állami támogatás is segíti, hiszen 2021. január 1-től visszaigényelhető a magyar államtól maximum 3 millió forint lakásfelújítási támogatás, amely beltéri és kültéri munkálatokra is elszámolható, felhasználása széles körben lehetséges - többek között tetőfelújításra, tetőcserére is fordítható az összeg.

Kattints a részletekért!

A megtérülő felújítás – okos beruházások 

Álmaink lakásának útjában sokszor csak egy régóta halogatott felújítás áll. Az építkezés, tatarozás vagy berendezési tárgyak vásárlása mindig jelentős költséggel jár, azonban vannak olyan kiadások, amelyeken nem célszerű spórolni.  

Ide tartozik például a nyílászárók cseréje, korszerűsítése. Mérjük fel, hogy teljes ablakcserére, üvegcserére van szükségünk, vagy elegendő csak a szigetelő gumik cseréje, a felújítással mindenképp szignifikáns energiamegtakarítást érhetünk el, ráadásul nemcsak a külső hőmérsékletet, hanem a kellemetlen zajokat is kizárhatjuk. 

Ha a szemünk nem is, a pénztárcánk biztosan észreveszi a falak vagy a tető leszigetelését. A nagy mértékű beruházás azonban jelentős megtakarítással jár. A háztetőn keresztül nagy mennyiségű hő képes elszökni, így annak szigetelése egy korszerű, energiatakarékos családi otthon esetében elengedhetetlen. A felhasznált anyagtól függően, a tető és a homlokzati falak együttes hőszigetelésének ára akár már 4-6 fűtési idény alatt is megtérülhet. 

Érdemes lehet megújuló energiában is gondolkodni. A napenergia hasznosítása olyan befektetés, mely nem csak ökológiailag, hanem gazdaságilag is rendkívül okos választás, ugyanis a kezdeti beruházás 10-15 éven belül már megtérül. Magyarországon a napsütéses órák száma eléri a 1900–2200 óra/év átlagot is, ami kifejezetten magasnak számít. Ez azt jelenti, hogy az év minimum nyolc hónapjában, márciustól októberig egy átlagos háztartás teljes melegvízigényének háromnegyedét, áramellátásának pedig akár 100 százalékát ki lehet váltani napenergiával. A BMI Bramac saját fejlesztésű, tetősíkba illeszthető napelemválasztékában bárki megtalálhatja a neki tetsző megoldást. Nem kell attól tartani, hogy a zöld technológia megbontja a fedés képét, az elemek ugyanis szinte teljesen belesimulnak a cserepek közé, így nemcsak energetikailag és funkcionálisan, hanem esztétikailag is egy egységet alkotnak a házzal és a tetővel. 

Mire érdemes odafigyelned, ha felújításba vágod a fejszéd? Íme 11 tipp a szükséges előkészületekhez, hogy elkerülhesd a lehetséges buktatókat, és minél zökkenőmentesebben érhesd el a kívánt végeredményt: álmaid otthonát. 

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása