Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2020. január 20.

Milyen az ideális szakember?

Ismerd meg a BMI Bramac Rendszermester-hálózatát!

Olykor mindenkinek szüksége van professzionális segítségre. Különösen igaz ez akkor, mikor olyan összetett, felelősségteljes munkáról van szó, mint a tetőépítés vagy -felújítás. Nem egyszerű a megfelelő szakember kiválasztása, akiben megbízhatunk, és aki elképzeléseinknek megfelelő, minőségi munkát ad ki a keze közül. A BMI Bramac magasan képzett, elismert Rendszermester-hálózata azonban megkönnyítheti a döntésünket.

kep1.png

A BMI Bramac Rendszermesterek olyan válogatott, saját vállalkozással rendelkező tetőfedők és kivitelezők, akik a Bramac Kft. saját képzési programjában folyamatosan részt vesznek, szaktudásuk és referenciamunkáik pedig a legmagasabb minőséget képviselik.

Tetőfedéssel kapcsolatos terveink megvalósítását többek között azért érdemes BMI Bramac Rendszermesterre bízni, mert az általuk kivitelezett munkát minden esetben felelősségteljesen végzik, az ügyfelek személyes igényeinek maximális figyelembevételével.

kep2.png

A BMI Bramac Rendszermestereinek világába közelebbi betekintést nyújt az a tavaly ősszel indított új videósorozat, melynek célja a gyakran előforduló tetőfedéssel kapcsolatos problémák, kérdések megválaszolása, mindenki számára érthető formában. Az egyes videókban két elismert Rendszermester – Kotrics Gábor és Kövecses Tamás – osztják meg személyes tapasztalataikat, meglátásaikat.

Amennyiben tehát tetőfelújításon, tetőépítésen gondolkozol, vagy csupán érdeklődsz a téma iránt és szívesen bővítenéd tudásodat, csak kattints és nézd meg a Rendszermester videósorozat mind az öt eddig megjelent részét:

Ha már ma belevágnál a neked megfelelő tető megtervezésébe, vagy többet szeretnél tudni a Rendszermester-hálózatról, ide kattints.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása