Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2019. március 22.

Irány a Construma!

Április elején újra a Hungexpón találkozik a hazai építőipari szakma és a nagyközönség. Miért érdemes ellátogatnod a kiállításra? Milyen tetőújdonságokkal találkozhatsz? Hogyan juthatsz kedvezményes árú belépőhöz vagy nyerhetsz ajándék páros jegyet? Cikkünkből minden kiderül!

construma_blog_3.jpg

Ha építkezni, felújítani tervezel, vagy csak érdekelnek az építőipar újdonságai, neked is ott a helyed a Construmán! A kiállításon a szakma képviselői mellett a nagyközönség is testközelből ismerheti meg a legújabb trendeket és megoldásokat. A Construmán évről évre több száz kiállító közel 50 ezer látogatónak személyesen, kézzelfogható módon mutatja be az otthonteremtés eszközeinek legjavát – mindezt egy helyen, egy időben.

Az egyes standokon ráadásul nem csak a termékek kerülnek közvetlen közelségbe, de kiváló lehetőség nyílik arra is, hogy a szakértők, tanácsadók véleményét is kikérjük a tájékozódáshoz.

Idén a tavalyinál korábbi időpontban, április 3. és 7. között várunk szeretettel minden érdeklődőt Magyarország legnagyobb otthonteremtési kiállításán magastetős és lapostetős kínálatunkkal, immáron a BMI Group égisze alatt.

Régi szereplők új név alatt

2019 ugyanis mind a Bramac, mind az Icopal számára nagy változásokat hozott: január elején a 165 éves nemzetközi tapasztalattal bíró BMI ernyőmárka alatt egyesült és újult meg a két márka, melyek immár BMI Bramac-ként és BMI Villas-ként folytatják tevékenységüket – a változásokról kereskedelmi partnereinknél is meggyőződhetsz.

A BMI Bramac megújulásának középpontjában a nemzetközi háttérnek köszönhető fejlesztések és a prémium megoldások elérhetőbbé tétele áll: a korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeinknél használt technológiákat – mint a Protector felület – már a standard tetőcserepeink is megkapták.

Új portfóliónk fontos részét képezi többek között az egyedülálló Star tetőcserép-család, amelyben egyesítettük a betoncserép kedvező tulajdonságait és az eddig csak a kerámiacserepekre jellemző, kellemes látványt nyújtó felületet – mindezt kiemelkedően hosszantartó védelemmel és tartóssággal párosítva.

A lapostetők esetében legfőképp SILVER PRIMER® Speed VARNISH SBS alumínium pigmenteket tartalmazó fényvédő lakkunk, a prémium minőségű, magyar fejlesztésű BMI Villas Extra PRO és a megújult összetételű BMI Villas bitumenes lemezeink jelzik innovációink irányát.

Ismerd meg a Happy House filozófiát

A kiállításon közvetlen közelről tekintheted meg fejlesztéseink legjavát, szórakoztató programjainkon pedig lazításképpen akár a gravitációt is legyőzheted! Rendszermestereink és Szakértő Tanácsadóink minden kivitelezéssel, tetőépítéssel vagy -felújítással kapcsolatos kérdésedre válaszolnak és készséggel nyújtanak segítséget, hogy otthonodat a gondtalanság jegyében. Erről szól új márkafilozófiánk, a Happy House.

Tudjuk, hogy a manapság egy otthon több, mint lakóhely: sokszor egyben a munkahelyünk, a konditermünk, a privát szaunánk, a saját mozink, és a sort még hosszasan folytathatnánk.

Egyszer a külvilágtól óvó bunker, máskor tágas találkozóhely, mikor mire van szükségünk. Ám bármilyen funkciót tölt is be a házad, a BMI Bramac megoldásaival mindig biztonságban, gondtalanul élvezheted az otthon töltött időd.

construma_header_1196.jpg

Belépő kedvezménnyel

Megvan már a jegyed az idei Construmára? Ha még nincs, segítünk! Kattints ide, hogy kedvezményes áron juthass hozzá belépődhöz.

Találkozzunk a Hungexpón április 3. és 7. között!

 

 

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása