Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2023. december 06.

Top Tetősztorik 2023-ban

Több mint 50 ezer olvasónk volt ebben mozgalmas évben, amelyet izgalmas interjúkkal, tippgyűjteményekkel, referenciabemutatókkal, beszámolókkal igyekeztünk még tartalmasabbá tenni.

Bejegyzéseink közül kiemelkedik három olyan tartalom, amely a legtöbb olvasót vonzotta. Évbúcsúztató cikkünkben büszkén mutatjuk be, melyek voltak a top tetősztorik a Jótető Blogon 2023-ban.

bmi_joteto_blog_evvegi_cikk_illusztracio_01e.png

Harmadik helyezett: Az erős továbbmegy! - interjú Pahocsa Kálmánnal

A dobogó harmadik fokára BMI Rendszermesterünkkel, Pahocsa Kálmánnal készített referenciabemutató interjúnk került, amelyet a Jótető Blogon több mint egy éve futó Partner Péntek sorozatunk keretében készítettünk.

Ráadásul nem is akármilyen referenciaházat ismerhettünk meg: a Tegalit Star Platina tetőcseréppel fedett szolnoki ház az idei Év Háza közönségszavazáson második helyezést ért el!

Emellett Pahocsa Kálmántól megtudhattuk, milyen értéke van a töretlen optimizmusnak, milyen fontos a jó mozgáskultúra egy tetőfedőnél és milyen sokat lehet tanulni csupán abból, ha nyitott szemmel járunk a világban. 

bmi_joteto_blog_illusztracio_01c.png

Második helyezett: Építészeti remekmű a természet lágy ölén: a Magyar Zene Háza

Ezüstérmesünk nem más, mint a Magyar Zene Házát szakmai szemszögből vizsgáló blogcikkünk.

A Városligetben található 7.000 négyzetméternyi alapterületű építmény tervezésekor nagy gondot fordítottak arra, hogy a természet és a zeneművészet fúziójaként impozáns épület születhessen. A korunk egyik leginnovatívabb építésze, Suo Fujimoto által megtervezett épület egyaránt otthont ad kiállításoknak, zenepedagógiai műhelyeknek, zenei eseményeknek és szabadtéri koncerteknek.

Tudd meg, milyen szimbolika rejlik az épület lebegő tetője mögött, milyen gondolatok ihlették a belső tereket, amelynek eredménye egy olyan épület, amely szinte egybeolvad a természettel.

magyarzenehazafelulnezet.jpg

Dobpergés…az idei aranyérmesünk, a legnépszerűbb tartalmunk idén a Jótető Blogon nem más, mint a tekintélyes filmográfiával rendelkező magyar színművésszel, Ernyey Bélával készített interjúnk!

Első helyezett: Ernyey Béla és az otthon

Több generációban idéz fel kedves emlékeket az a színművész, akit idén szerencsénk volt közelebbről is megismerni. Ernyey színművész úr amellett, hogy otthonainak gondtalanságát is évek óta BMI Magyarországra bízza, ráadásul még betekintést is engedett nyerni szakmai életútjának fontos mozzanataiba és mérföldköveibe.

Mit jelent az otthon a kétlaki életben? Mi inspirálja az építészetben? Mit tanácsolna azoknak, akik építkezés előtt állnak?

20230307_095218_0458_1.jpg

Ismerd meg közelebbről egyik legtehetségesebb kortárs művészünket! 

„Ha valaki hedonista, mint ahogyan én vagyok, akkor abban az életigenlése, az élet öröme van benne”.

Minden kedves olvasónknak sok életörömet, áldott karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván a BMI Magyarország csapata!

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása