Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2023. október 30.

Tető akciók: több százezer forintot is veszíthetsz

Ne csak a százalékokra figyelj, hanem a tartalomra is!

Jelenleg az egyik legideálisabb időszakban vagyunk a régóta esedékes felújítás vagy épp építkezés elvégzéséhez. Magunk mögött tudhatjuk a nagy nyári melegeket, de az igazán fagyos téli napok még messze vannak. Az idei őszi munkálatokat a BMI Magyarország egy különleges akcióval is megtámogatja: most minden rendszerben megépített tető negyedét állja!

VÁGJ BELE IDÉN ŐSSZEL 25%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

Az idei őszi időszakot nem csak az évszak és az időjárás változása jellemzik: a BMI Magyarország egyedi ajánlattal segíti azokat, akik számára most esedékes a tetőfelújítás, illetve az építkezés. Érdemes lecsapni rá, hiszen most 25% kedvezmény lehet a miénk – ráadásul nemcsak az alapcserepekre vonatkozóan!

De miért olyan kimagasló ez az ajánlat? És miben különbözik más tetőcserép akcióktól?

bmi_oszi_kampany_social_media_03a_mutaciok_cta_v4b_1200x628_1.png

Nézzünk az akciók mögé!

A piacon elérhető kedvezmények sokszor magas, akár 30-40%-os akciót is hirdetnek egy-egy tetőcserépre, ezek többnyire az alapcserépre vonatkoznak, a tetőt kiegészítő egyéb elemekre nem, így a teljes tetőnk végösszege jóval magasabb lehet.

Vegyünk például egy egyszerű tetőt, alapcserepekkel és kiegészítőkkel (alap tetőrendszer).

Az alap tetőcserépre kapott kb. 35%-os akcióval összességében legalább 10%-kal többet kell költenünk, mintha a BMI Bramac őszi akciója keretében zsebelnénk be 25% árengedményt a teljes tetőre, vagyis az alapcserépre és az egyéb kiegészítőkre is.

Egy komplexebb tető esetén, amelyet plusz elemekkel egészítenénk ki, a különbség még szembeötlőbb: az alapcserepekre vonatkozó kedvezménnyel szemben a komplex rendszert lefedő 25%-os akció nagyságrendileg közel 20%-kal alacsonyabb végösszeget jelent.

Tehát minél szakszerűbb, minél inkább felszerelt, összetett tetőrendszert építünk, annál inkább ügyelni kell arra, hogy a kínált akciók mögé lássunk és ne csak a százalékot (30, 40, 50%) vegyük figyelembe, hanem azt is, mire vonatkozik, mit tartalmaz.

A BMI Bramac akció egyaránt vonatkozik a beton kiegészítőre és a fém műanyag rendszerelemekre, sőt a fém ereszcsatorna rendszerre, valamint a Bramac Therm hőszigetelés termékeire is. Így most még jobban megéri teljes rendszerben gondolkodni!

Mintakalkulációnkban egy Kádár kockát mutatunk be alaprendszerben. Az alapcserép 790 ezer forint, a kiegészítők kb. 1,3 millió forintot tesznek ki. A teljes rendszerre vonatkozó 25%-os akcióval összesen 1 870 000 forint. Tehát ha nem járunk eléggé utána, olyan kedvezményektől eshetünk el, amikkel akár 200 000 forintot is spórolhatunk.

A 25%-os akció érvényesítéséhez a rendszergarancia csomagba tartozó termékek közül minimálisan a következőket kell beépíteni / együttesen megrendelni: tetőfólia (alátéthéjazat), kúpalátét (kivéve kúpcserepek nélkül kialakított félnyereg tetőidomoknál); eresz beszellőzés (szellőzőszalagok és ereszbeszellőző elemek, pl. szellőzőléc); hófogás. Ezek mind-mind alapvető szükségletei egy jól működő tetőnek.

Mi a rendszergarancia? A BMI Magyarország a hazai piacon – a tetőcserepek vízzáróságára, mérethűségére, fagyállóságára biztosított 30 év új-érték garancia mellett - rendszergaranciát vállal a teljes tetőre a rendszercsomagtól függően akár 15 évig.

Mivel az akcióval csökkentett ár a kiegészítő elemekre is vonatkozik, minél több rendszerelemmel egészíted ki tetődet, maximalizálva annak biztonságát és a hosszantartó minőséget, annál többet spórolsz, annál nagyobb árengedmény birtokosa lehetsz!

Miért ne választanád a kedvezményes utat tetőfelújításod vagy építkezésed során? Bővebb információért és ajánlatkérésért látogass el az akcio.bramac.hu oldalra!

A BMI Bramac-ra számíthasz az előkészületek során is. Összegyűjtöttük online elérhető segítségeinket, tippjeinket.

Felújítás, építkezés - Jótető Blog villámtippek

A Jótető Blogon már számos, felújítással és építkezéssel kapcsolatos tippet megosztottunk, például az előre tervezésről, amely kulcsfontosságú a sikeres tetőfelújításhoz.

01_infogra-jav-02_2.jpg

Vegyük fontolóra a padlástér beépítését is, hiszen jelentősen javíthat a ház energiafelhasználásán, főként, ha Clima Roof csomagokkal egészítjük ki. Az így kialakított energiahatékony tető nemcsak az időjárással szemben lesz ellenállóbb, de csökkenti az épület téli fűtésigényét és nyári hűtésigényét is.

A szakember keresése kapcsán érdemes megemlíteni, hogy referenciákkal rendelkező embereket keressünk és mivel egyre nehezebb megbízható tetőfedőt találni, jobban tesszük, ha jó előre egyeztetünk a kivitelezőkkel.

Ha meg is találtuk az ideális tetőfedő szakembert és kiválasztottuk a tetőcserepet, még nem dőlhetünk hátra, hiszen a tető nem csak tetőcserepekből áll. Egy igazán jól elkészített tető attól lesz szakszerű és hosszútávon megbízható, ha minden szükséges rendszerelem beépül a megfelelő helyre. 

Minden tetőt érintő projekt előtt fontos a ráhangolódás, amelyhez kiváló segítséget nyújt Felújítási Kisokosunk. Ezt követően állítsuk össze az ütemtervet, amihez tartani tudjuk magunkat. A tervezés része az inspirálódás is: gyűjtsünk össze képeket, látványterveket, referenciaházakat, hogy könnyebben elképzelhessük álomtetőnket. Ehhez Instagram és Pinterest oldalainkat ajánljuk.

Abban, hogy világosan lássuk, körülbelül mekkora tetőfelületet érintenek majd a munkálatok, a BMI Bramac Tetőkalkulátora segít, amellyel mind az ajánlatkérés folyamata, mind a vásárlás sokkal érthetőbbé, követhetőbbé és egyszerűbbé válik.

Ne feledd! Bárhol elakadsz, Szaktanácsadó kollégáink készséggel segítenek.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása