Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2023. június 26.

Pont erre van szükség: BMI Villas Pontok

Már országszerte elérhetőek a Villas Pontok!

Már országosan 19 Kereskedő Partnerünknél elérhetőek a Villas Pontok! Ezekben a kereskedésekben a Partnerekkel együttműködve, a vízszigetelés rendszerként történő kialakításához minden szükséges segédanyagot rendkívül széles választékban elérhetővé tettük.

A Villas Ponttal jelölt kereskedésekben a kiegészítő termékek (kellősítők, bevonatok, ragasztók) akár készletről is elvihetőek.

bmi_eptar_ket_kep_01_1200x800_1.png

Mi minden található meg egy Villas Ponton?

A Villas kínálta SBS modifikált bitumenes kellősítőkkel, bevonatokkal és kenhető szigetelésekkel hosszabbá válik a tetőfedés és a különböző szigetelések élettartama, ezzel együtt a vízszigetelési képességük tovább javul.

Sokoldalúságukat jellemzi, hogy

  • többféle felületen és tetőtípuson is alkalmazhatók, akár télen is
  • alkalmazásuk nem igényli különleges technológiák és speciális eszközök alkalmazását.

A bitumenes lemezszigetelések és a vízszigetelés rendszerként történő szakszerű kialakításához szükséges kellősítő anyagokon kívül több olyan kiegészítő termék alkalmazása is szükséges lehet, amelyek speciális körülményekhez igazodnak:

  • nedves az aljzat,
  • oldószeres technológia nem alkalmazható,
  • kiegészítő fényvédelem szükséges,
  • áttöréseket kell kialakítani és tömíteni,
  • különböző anyagokat kell összeragasztani stb.

A Villas pont kereskedéseiben emellett nyomtatott formában is elérhető kiadványunk, a Kiegészítő Kisokos, amelyből hasznos információkat kaphat a BMI Villas kiegészítő lapostetős termékeiről.
bmi_villas_pontok_matricak_bannerek_02_590x380_1.png

 A kiegészítő termékeket sorra vevő informatív kiadvány mindenki számára hasznos olvasmány, hiszen ahhoz, hogy minőségi vízszigetelési rendszert tudjunk kiépíteni, a szakértelem mellett a jól kiválasztott, professzionális alapanyagok használata is alapvető feltétel.

A termékekkel kapcsolatos további információért keresse fel a www.villas.hu-t vagy a BMI Szaktanácsadók egyikét, ha pedig naprakész szeretne lenni a márka híreivel, újdonságaival kapcsolatban, kövesse figyelemmel a híreket a  BMI Magyarország Facebook-oldalán.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása