Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2022. július 26.

Ha csak egy kiadványt olvasol el tetőfelújítás előtt, ez legyen az!

Egy háztulajdonos számos okkal dönthet a tetőfelújítás mellett. Elöregedtek a tetőcserepek vagy épp a tartószerkezet, a nagyobb beázás hibáit már nem lehet egyszerű javítással elhárítani, későn kiderülő hibás lég- és párazárás, a tulaj energiahatékonyabb megoldást szeretne, de az is előfordul, hogy egyszerűen esztétikai okai vannak. Végül is, ki ne szeretne egy gyönyörű, modern, hosszan tartó tetőt otthonára?

bmi_bramac_ebook_grafika_kep_1200x600.png

A felújítás okai a munkálati folyamatokat csak kis részben befolyásolják, a lényeges kérdés ilyenkor mindig az, hogy milyen tetőt szeretnénk. A jó tető ismérve, hogy nem kell rá gondolni a hétköznapokban. Nem kell javítgatni, biztonságban érezzük magunkat alatta bármilyen szélsőséges időjárási körülmények között, hogy a tetőtér élhető legyen télen és nyáron is, ne szökjön a meleg, ne tapasztaljunk párásodást vagy penészesedést. Mindez nemcsak a tetőcserepeken, de a teljes tetőrendszeren múlik.

Ebben a folyamatban számos eszköz lehet a segítségünkre, ahol viszont mindent megtalálunk egy helyen, az a BMI Bramac ingyenesen letölthető digitális e-könyve, a Felújítási Kisokos, amely rengeteg hasznos tanáccsal segíti a felújítás előtt állókat. Aki végigolvassa a kiadványt, többek között olyan kérdésekre fog választ kapni, hogy:

  • milyen esetekben érdemes belevágni a tető felújításába,
  • honnan lehet inspirációhoz jutni,
  • milyen költségekkel kell számolni,
  • hogyan érdemes szakembert választani,
  • miként lehet spórolni egy új tetővel,
  • milyen tetőcserepekben és -tartozékokban gondolkodjunk,
  • kitől kaphatunk szakértői támogatást.

Ha a felújítás javasolt ütemterve érdekel, nézd meg ezt a bejegyzést is.

Ahogy a lenti tartalomjegyzékből is látni, a 13 fejezetet tartalmazó, 46 oldalas e-könyv a tetőfelújítás legfontosabb fázisaira és kérdéseire tér ki. Utat mutat akkor is, ha fogalmunk sincs, milyen tetőcserepekben gondolkodhatunk egyáltalán, de a tetőtartozékok között is segít eligazodni. A szakemberválasztásban is segít, és energetikai kérdésekben is támogat, továbbá a tetőtér beépítéséhez is ad néhány tippet. A BMI Bramac digitális kiadványa bemutatja a vállalat rendszercsomagjait és tetőcserepeit is, illetve a kapcsolódó Tetőfedő Kisszótár a szakzsargon megértéséhez nyújt támogatást.

felujitasi-kisokos-tartalomjegyzek-1.jpg

A pdf formátumú e-book ingyenesen letölthető, és számos okoseszközön olvasható, de akár ki is nyomtatható. A tetőfelújítás előtt állóknak bátran ajánljuk, de azoknak is, akik csak érdeklődnek a téma iránt. A letöltéshez csak néhány adatot kell megadni, és már érkezik is a link a hasznos olvasnivalóhoz a postaládába.  

A letöltéshez az adatokat a bramac.hu oldalán, ezen a linken lehet megadni.

Jó olvasgatást és sikeres felújítást kívánunk!

 

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása