Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2021. november 12.

Biztos háttér a biztos sikerhez

Hogyan hoz tető alá egy olimpiai aranyat Kozák Danuta kajakozónk?

A legtöbben el sem tudják képzelni, mennyi időt és energiát igényel egy olimpiára felkészülni, főleg, ha az arany az elsődleges cél. Ahhoz, hogy egy sportoló kizárólag az edzésekre és a teljesítményére tudjon koncentrálni, elengedhetetlen, hogy a lehető legkényelmesebb és legprofibb körülmények legyenek adottak a számára. Elkísértük hát a hatszoros olimpiai bajnok Kozák Danutát a szolnoki edzőközpontba és közeli házába, melynek tetőfelújításában a BMI Bramac volt az olimpikon partnere. A modernizált nyaraló mellett így felkészülésének kulisszái mögé is beleshettünk.

kozak_danuta_joteto_02.jpg

A Tokióban szerzett hatodik olimpiai aranyával Kozák Danuta a legeredményesebb magyar női olimpikon lett, és a 2024-es olimpia is a tervei között szerepel. A kajakozó tavasztól ősz végéig szolnoki nyaralójánál edz a versenyekre, ebben az időszakban pedig a felkészüléshez kiemelten fontos a támogató környezet és biztos háttér. A BMI Bramac-kal való együttműködése azért is fontos számunkra, mert ezáltal hozzájárulhatunk a következő versenyeken elért sikereihez, illetve akár a következő olimpiai arany(ak)hoz.

bramac_kozak_danuta_1200_650.jpg

A 2014-ben vásárolt nyaraló idén nagyobb átalakításon esett át, amibe a teljes tetőszerkezet felújítása és korszerűsítése is beletartozott. Mivel a párnak fontos volt a kiemelkedő minőség, a BMI Bramac-ot választották partnerként, mi pedig szokásunkhoz híven a legnagyobb gondossággal állítottuk össze a tetőfelújításhoz szükséges minden elemet. Danutáék elképzelése egy vidékies, egyben modern hangulatú tető volt, amelyhez a barna színárnyalatokat ötvözték az ezüst metál, BMI Bramac Tegalit Star sík tetőcserepekkel. A teljes tető Bramac rendszerben, BMI Thermazone Bramac Therm PIR hőszigeteléssel (hogy ez miért fontos, arról itt írtunk részletesen), és minden szükséges gyári rendszerelem használatával készült el. Tehát a tetőfóliától kezdve a tetőkivezetéseken át az ereszcsatorna-rendszerig az összes elem a megszokott magas Bramac-minőséget nyújtja.

A végeredmény az alábbi videóban tekinthető meg, de a sportolóról is megtudhatunk több érdekességet. Mit érzett, amikor megszerezte a hatodik olimpiai aranyát? Korábban miért indította az edzésnapokat favágással? Hogyan osztották el párjával a felújítással járó feladatokat az idei sűrű versenynaptár közepén? A következő percekben mindenre fény derül.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása