Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2020. április 21.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem a tetőkön is

Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

Hónapokig, évekig tartó álmodozások, tervezgetések, egyeztetések és persze maga a kivitelezés – az ezzel járó fáradságos munka tagadhatatlan, viszont kárpótol minket az a pillanat, mikor először lépünk be új otthonunkba. A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

star_bejegyzes.jpg

A belsőépítészet és a lakberendezés is fontos és hosszadalmas folyamat a tervezés során, de nem feledkezhetünk meg arról sem, mi véd majd minket éveken, évtizedeken át a külső behatásoktól. Bár éjszaka igazán gyönyörű látványt nyújt a csillagok ragyogása, ha elkészül a tetőnk, a BMI Bramac Star tetőcserepei kerülnek majd rivaldafénybe.

Ne engedjünk az elvárásainkból

Elsőre nem is gondolnánk, hogy egy új ház megjelenésében milyen fontos szerepet játszik a tető. Ahogy a homlokzatokat mind több és nagyobb nyílászárókkal tagoljuk, hogy a lehető legtöbb természetes fény hatolhasson be a falak közé, úgy válik a tető talán a legnagyobb egybefüggő felületté az épületen.

Így a formavilág és a színek mellett a fedés egyéb esztétikai tulajdonságai is meghatározóvá válnak, ilyen a tetőcserép anyagának textúrája, finomsága és fényessége. A BMI Bramac innovációjának köszönhetően azonban nem kell többé választanunk a finom megmunkálású, csillogó felület és a betoncserepek jól ismert ellenállósága között. A Star tetőcserepek alapjait a nagyobb szemcsés, anyagában színezett betoncserép adja, ezzel biztosítva a termék tartósságát. A szendvicstechnológiának köszönhetően erre a masszív alapra kerül egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg, majd az a különleges bevonat, ami a kerámiára jellemző sima, fényes felületet eredményezi.

Egyedülálló technológia

Mi az, ami az évek múltával elhalványíthatja egy tető szépségét - akár a szó szoros értelmében is? Igen, a Nap, valamint az idővel óhatatlanul megjelenő szennyeződések. Azonban az új, csúcskategóriás betoncserepekre kiemelt fagyállóság és színstabilitás jellemző extrém UV-terhelés esetén is, a sima felületen pedig kevésbé tudnak megtapadni a szennyeződések. Így a csillogó szépség mellett a Star technológiának köszönhetően egyúttal a rendkívül hosszan tartó védelmet is azonnal kipipálhatjuk az elvárásainkat összefoglaló képzeletbeli listáról.

A piacon egyedülállónak számító megoldás Európa legnagyobb tetőrendszereket gyártó vállalatcsoportja, a BMI Group nemzetközi szakértelmével jött létre, azonban a tetőcserépben rejlő innovatív megoldásokból tulajdonosként csak annyit veszünk majd észre, hogy évek múltán is olyan szépnek látjuk tetőnket, mint a beköltözés napján.

star_bejegyzes_1.jpg

Széles választék, kompromisszumok nélkül

A Star tetőcserepek széles választékban, 3 formában és 8 színben érhetők el, így minden típusú és stílusú házhoz található olyan modell, amivel tökéletesen harmonikus tetőt alkothatunk. A Római Star rubinvörös, téglavörös, antracit és sötétbarna, a Tegalit Star platina, ébenfekete és ezüst metál, a Platinum Star ezüst metál és barna metál színekben kapható. A sötét színű cserepeknél alkalmazott Thermo Protector technológiával az infravörös sugárzás egy része visszaverhető, csökkentve ezzel a tetőtér felmelegedését, ezért mindenki bátran választhat kompromisszumok nélkül a divatos, sötét színű árnyalatok közül is.

Elégedettség garantálva

Otthonunk hosszan tartó védelmére garancia, ahogy a BMI Bramac hisz termékei kiemelkedő minőségében. A több mint 35 éve Magyarországon jelenlévő vállalat a többi tetőcserepéhez hasonlóan a Star modellekre is 30 év garanciát ad a tetőcserepek fagyállóságára, vízzáróságára és mérethűségére, komplett tetőrendszer vásárlása esetén pedig 15 év rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, minden rendszerelemre és kiegészítőre, így biztosak lehetünk benne, hogy otthonunk gondtalanságát nem zavarják meg az időjárás szeszélyei.

További részletekért látogass el a tobbmintcserep.hu weboldalra vagy keresd a BMI Bramac Tanácsadóit!

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása