Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2017. július 28.

Ki csinálja? – Ezért fontos a jó szakember

Vajon hol és hogyan találhatunk megbízható mesterembereket építkezéshez vagy lakásfelújításhoz? Nehéz döntés, hogy kinek a kezébe adjuk az otthonunkat, kire bízzuk álmaink megvalósítását, de talán ez a néhány tipp a segítségedre lehet. 

0605.jpg

Mekk mester vagy profi?
Mint minden szakmában, kőművesből, burkolóból, építésvezetőből is találhatunk profit és kicsit kétbalkezes szakit is. Ezt egy minta munka, referencia bekéréssel könnyen orvosolhatjuk. 

„Távozás után reklamációt nem fogadunk el”
Minden esetben győződjünk meg róla, hogy a szakember, vállalat céges adatai online is megtalálhatóak, hogy probléma esetén tudjunk kihez fordulni. 

A szakszerű tetőért
A tető munkálataihoz mindenképp keressünk egy jól képzett Rendszermestert vagy Tetőfedőt, aki nem csak a cserepeket, de a tetőfóliát és a többi tartozékot is időtállóan és szakszerűen fel tudja szerelni. 

Tudtad? A Bramac honlapján a hozzád legközelebb dolgozó Rendszermestertől kérhetsz ingyenes tanácsot vagy konzultációt, ha szükséged lenne rá, látogass el a www.rendszermester.bramac.hu oldalra, és kérd a lakhelyedhez tartozó kollégánkat. 

bramac_2.jpg

Ha tetőrendszert szeretnél
Alapvetően nem szükséges a kiválasztott gyártó saját szakembereit felbérelni a munkára, hiszen a tető rendszerelemeit bárki felteheti, viszont a szakszerű kivitelezés nagyon fontos – befolyásolhatja a tető tartósságát és energiatakarékosságát –, illetve érdemes annak is utána nézni, hogy az adott gyártó, akitől vásároltál, milyen feltételekhez köti a garanciaérvényességet! 

Következő cikkünkben a garanciákról olvashatsz, hogy mit kérhetsz számon és hogyan?

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása