Jótető blog

Megoldások pincétől a padlásig
2017. július 28.

Tetőt nekem, de izibe’! – Mikor és hogyan vegyél tetőt?

Az előző cikkekből megtudhattad, hogyan kell tetőt tervezni, hogyan kalkulálj a költségekkel, kit keress, milyen garanciákra tarthatsz igényt, milyen tetőfedő anyagok és tartozékok érhetők el a piacon, így már nem maradt hátra más, mint megvásárolni álmaid tetőjét. 

Ha már megvan a szín és a forma, hogy milyen tetőt szeretnél, keress egy tetőfedőt, aki abban tud segíteni, hogy az elképzelésed illik-e a házadra? Főleg, ha hagyományos tető helyett lapostetőt szeretnél. 

Rendszermesterre van szükséged? ITT megtalálod a hozzád legközelebb lakót, aki ingyenes tanácsadást adhat.

7.png

Nem vagy biztos benne, hogy a kiválasztott szín vagy forma biztosan jól fog-e kinézni a valóságban? Ezzel a Tetőfelület-tervezővel már a látványtervekre vagy a meglévő ház fotójára is rá tudod illeszteni a kiválasztott cserepet és rendszerelemeket, hogy ellenőrizhesd a választásodat. 

Ha megvan a stílus, a szín és a jó szakember, a következő lépésben beszéld át vele, hogy milyen tartozékokat igényel még pluszban a tető formája, hajlásszöge, a cserép fajtája, és hogy be lesz-e építve a tetőtér vagy sem. Ebből is látszik, hogy a cserépen túl mi mindenből is áll egy tető. 

Végezetül pedig ha mindenképp spórolni szeretnél, azt ne a tetőnél kezd. Vásárolj inkább jó minőségű, egymáshoz passzoló rendszerelemeket egy csomagban, minthogy minden elemet innen-onnan vadássz össze. Így nem csak abban lehetsz biztos, hogy az elemek majd kiválóan illeszkednek egymáshoz – ami a vízzáróság szempontjából igen lényeges – de garanciát sem csak a cserépre fogsz kapni. Korszerű, energiatakarékos tetővel pedig még a rezsi is kevesebbe kerülhet – ezzel érdemes spórolni! 

Tehát összefoglalva:

  1. válassz színt és formát
  2. ellenőrizd le a látványt
  3. kérd ki szakember véleményét
  4. spórolj okosan 

Utolsó cikkünkkel immáron minden információd megvan ahhoz, hogy belefogj a tetőd megtervezésébe és megvalósításába! Sok sikert, ha útközben elakadsz, keresd szakértőinket.

A feliratkozásod nem sikerült. Kérlek, próbáld meg újra.
Sikeresen feliratkoztál, köszönjük!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

És ne maradj le legújabb híreinkről, akcióinkról!

Elfogadom a hírlevelekre vonatkozó adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat és hozzájárulok, hogy a BMI e-mailt küldjön nekem a legújabb akciókról, kedvezményekről, hírekről.

süti beállítások módosítása